Välkommen  Att bli fri..

   
   

     

Naturligt Självläkande Samtal

"Det behövs ett helt nytt sätt att tänka, för att lösa de problem, som skapats av det gamla sättet att tänka" 

                                                                                                                  Albert Einstein

                                                                                                                                          

Har du en längtan, - stark och innerlig, el kanske i nuläget endast svag - efter att

 *  riktigt på djupet uppleva hur du blir friskare och gladare, lugnare och starkare

*  kunna vara spontan och trygg i alla möjliga situationer

*  slippa vara fast i bitterhet, ilska, sorgsenhet.. el andra tunga känslor - och stressande, destruktiva tankar

* slippa vara fast i ett missbruk el beroende

*  slippa ångest - maktlöshet - tvång - stress -
förtvivlan - smärtor - osäkerhet -depression
er

*  kunna andas ljuvliga, befriande andetag

*  få leva ett skönt och lyckligt liv där du kan vila tryggt i dig själv

.. ja, då har du redan kommit en bra bit på din underbara resa dit. Och för dig som kanske misströstar för att du inte kan känna längtan.. du kan vara lugn, den finns där, och du kommer att uppleva den, bara detta att du läser här visar att du är på väg.

Oavsett vad ditt problem än handlar om nu, så kan du bli hjälpt via samtalen.. det räcker att du innerligt vill slippa det som plågar, hindrar eller besvärar dig.

Du behöver inte lära dig hantera olika jobbiga känslor, tankar och tillstånd, eftersom du upptäcker vad allt Egentligen handlar om, och då blir förändringen självklar på ett helt annat omtänksammare sätt.

I dessa befriande, djupt, ända ner på cellnivå  läkande samtal, hjälper jag dig lyhört och respektfullt, att gå rakt till grundorsaken, och med det djupt inkännande och intuitiva sätt jag arbetar på, går det snabbt och lätt att hitta rätt. Det är lika lätt att hitta till kärnpunkten, vare sig ditt problem är av den storleken att det styr hela ditt liv.. eller handlar om någon mindre sak som du vill komma tillrätta med.   

Efter det fokuserar vi på lösningen .. och kommen hit är redan läkningen i full gång. Det sker av sig själv, för ditt inre har bara väntat på att få börja den processen.

Samtalen utformas efter just Dig, och blir på så sätt "skräddarsydda", för att ge den optimala hjälpen.

 Du upplever och bli medveten om, i den takt som är bäst för dig, att du är med och skapar din egen tillvaro och din läkning.

Under samtalen följer vi bl a din innersta längtan, dina drömmar om nuet och framtiden, och din glädje. Det är fantastiska vägvisare som du har - och även om du inte känner av dem så mycket just nu, så finns de troget där redo att få slå ut i full blom. 

Om du lider av t ex svår ångest, starka tvångstankar och /eller tvångshandlingar, är med om en traumatisk process el något annat som gör att du inte kan se så mycket ljus nu, kanske detta kan låta lite väl hurtfriskt, glatt och enkelt.. men när du väl kommer igång med samtalen, och kommer i kontakt med din egen inneboende styrka, ditt lugn och spirande nyfikenhet, så blir du varse hur underbart befriande och livsbejakande det är.

Du kommer att kunna slappna av, och släppa den tyngd som du bär på - och det kommer att bli den bästa, bästa gåva du någonsin kan ge dig själv .. och de som står dig nära.

Du kommer också att uppleva hur klok och genuint trygg du är, och hur rofylld, glad och tillitsfull du kan vara i alla möjliga situationer. Och hur fantastiskt din kropp kan läka olika sjukdomar på egen hand, allt från små obetydliga till stora kroniska och/eller livshotande.

Kontakten inåt med dig själv öppnar upp för helt andra insikter, helt andra tankegångar, än de runt omkring oss rådande. Öppnar upp för frihet, lycka, kraft och energi, och får dig att se med mycket klarare och ännu mer kärleksfulla, trygga, omtänksamma ögon på världen och dina medmänniskor, än du har upplevt tidigare - och du känner också spontant en helt annan djupare samhörighet och värme med alla runt omkring dig.

Det negativa och dystra och förtvivlade tankesättet (oavsett tillstånd i världen/närmiljön) är man "fast i" bara så länge som man inte är i kontakt med sig själv på djupet. Så länge som man inte känner av sin egen genuina fridfullhet och glädje, och ser och förstår att allt händer ur ett större, trösterikare och meningsfullare perspektiv och sammanhang. Och det finns inte ord nog för att beskriva hur befriande det är att få uppleva detta.

Den öppnar också upp för en helt naturlig, enkel och absolut varaktig läkning, och du märker vilka fantastiska resurser du egentligen besitter. 

Vad det än är som du tycker hindrar dig - från att tex vara den Du vill vara .. göra saker på det sätt Du vill kunna göra .. känna och må som Du önskar - så Går det att bli fri ifrån det. 

För det finns Ingenting-absolut I n g e n t i n g !! - som är hopplöst eller omöjligt.

 

Behandlingen/processen tar precis den tid den behöver få ta - den tid som är bäst för just Dig.
Ibland kan det t o m räcka med endast ett samtal, men oftast vill man ändå boka fler, eftersom det är en så stor och magisk resa att få befinna sig på.. resan mot friheten och den sanna glädjen!

                                                      

 

                                                     

 


 

Tycker du att livet är svårt.. smärtsamt.. förvirrande.. och att du har ett alldeles för tungt bagage av lidande och motgångar att bära på?

Vill du få landa och känna dig lätt och fri.. få uppleva din kraft och styrka på alla möjliga plan.. få mer grepp om tillvaron - oavsett vad det gäller?

Ja, då är tiden mogen för en underbar förändring.

Varmt Välkommen!